Main Menu

Ştiri:

Copyright © 2002 - 2025 TosaMu

ARTICOLUL 3

Creat de Ambasador, Oct 30, 2025, 06:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ambasador

Phantasm

Dovada aditionala unde si eu si Ambasador am fost prezenti.

DjDuhu

Din capturile de ecran prezentate, se observă o posibilă încălcare a articolului 3 din regulament, mai exact: blocarea intenționată a unor jucători în evoluția jocului.

Vă rog să prezentați o descriere detaliată a situației și să explicați ce s-a întâmplat în momentul respectiv.

Phantasm

Am fost împreună cu Ambasador în Kanturu Ruin 3 pentru a ne găsi un spot de farm și a juca în liniște. Totul era normal la început — ne-am plimbat puțin prin zonă, am testat câteva locuri și ne-am hotărât unde să rămânem.

La scurt timp după aceea, a apărut Juvenille, fără niciun motiv aparent. Nu era vorba despre o dispută de spot, nu făceam PK și nu provocasem pe nimeni. Cu toate astea, a început să ne atace constant, omorându-ne de mai multe ori doar ca să nu ne lase să intrăm din nou în Kanturu Ruin 3.

Practic, comportamentul lui a fost unul de hărțuire — nu pentru un spot sau pentru PvP, ci pur și simplu pentru a ne împiedica să jucăm. Am încercat să discutăm sau să ne retragem, dar de fiecare dată când reveneam, Juvenille era acolo și continua să ne omoare fără motiv.

Mi se pare nedrept și cred că ar trebui verificat comportamentul lui, pentru că nu a fost vorba despre o confruntare normală între jucători, ci despre o intenție clară de a bloca progresul altora.

LOCUL : Stage 2.

Cu respect,
Phantasm.

DjDuhu

În urma analizei dovezilor prezentate și a explicațiilor oferite de către partea reclamantă, s-a constatat o încălcare a articolului 3 din regulament, referitor la blocarea intenționată a altor jucători și împiedicarea evoluției acestora în joc.

Comportamentul jucătorului Juvenille, care a urmărit și atacat constant alți playeri fără un motiv justificat (precum disputa pentru spot sau PvP ), se încadrează în această abatere.

Ca urmare, jucătorul Juvenille va primi o pedeapsă de tip advertisment pentru comportament inadecvat și hărțuire în joc.

Vă rugăm ca, pe viitor, orice situație similară să fie raportată în același mod, însoțită de dovezi clare (screenshots, videoclipuri etc.), pentru a putea fi analizată corespunzător.

Topic Close