Main Menu

Ştiri:

Copyright © 2002 - 2025 TosaMu

ARTICOLUL 3 – VIOLENȚĂ ÎN JOC / PVP / MASS PK

Creat de Phantasm, Noi 29, 2025, 03:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Phantasm

Salutare,

Nume persoana: Deus
Locatie PK : KanturuRuins2

Motiv pentru care il postez (si eu le fac PK dar raman pe spot), este ca efectiv vine ma omoara la 30 de minute si pleaca de pe spot, asta pot confirma si playerii de sunt cu mine in party, face asta de azi dimineata, prima data am incercat sa-i spun pe post, ca trebuie sa si ia spotul daca vine si ma omoara. Asta-i toata povestea.

Multumesc frumos.

Ambasador

Confirm!
  • 1 person thanked this.
    (You are not allowed to unthank this)

p4nter4444

confirm
  • 1 person thanked this.
    (You are not allowed to unthank this)

DjDuhu

Salut,

Am analizat reclamația. Dovezile trimise nu surprind momentul PK-ului, iar printul 2 din postul inițial este același cu printul 2 din ,,Update".
În aceste condiții, dovada nu este validă. Pentru continuarea cazului este necesar să aduci materiale clare și complete.

Până atunci, reclamația rămâne neconcludentă.

Phantasm

Ii okay, mai mult de atat nu ai ce print sa faci, este evident ca sunt favorizati, am fost on cand s-au facut, ti-am dat tot ce mi-a oferit jocul, ai timpul 13:55, 13:56 cand am revenit pe spot si tot asa, intelegem toti ce se intampla.

Se ia decizile, nu dupa regulament, fiecaruia cum ii place este?

Multumesc frumos, poti sa inchizi.

DjDuhu

Salut,

Am verificat logurile serverului. Primul PK asupra ta a avut loc la ora 14:48, nu ,,de azi dimineață", așa cum ai menționat în reclamație.
Ulterior, tu ai inițiat 3 PK-uri asupra unor jucători din guild-ul lui Deus.

Conform logurilor:

Deus a revenit și ți-a dat PK pe alt caracter la 15:07

Următoarele incidente au avut loc la: 16:06, 16:33, 16:53

Pe baza acestor date, situația NU se încadrează la Mass PK, iar reclamația nu prezintă dovezi suficiente.
Te rugăm ca pe viitor să oferi informații corecte și dovezi complete atunci când deschizi o sesizare.

7.2 – Dovezi false / mincinoase
Încercarea de a fabrica / edita dovezi;
Rapoarte intenționat false;
Încercarea de a forța staff-ul să sancționeze pe cineva nevinovat;
➡ pot duce la avertisment sever sau ban temporar / permanent.

TOPIC CLOSE